ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Миколаєві відремонтують аварійні балкони

У Миколаєві відремонтують аварійні балкони

У Миколаєві балкони близко 600 тис. будинків потребують ремонту. На це планується виділити близько 25 тис. грн.

Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міськради наполягає на демонтажі усіх аварійних балконів у центрі міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі відомства.

Однак, міська влада заявляє, що поки немає гострої ситуації, подібної падіння балкону на вулиці Радянській. Такий висновок комунальники зробили після зовнішнього обстеження фасадів будинків у центрі міста.

У Миколаєві близько 570 будинків потребують ремонту козирків балконів. На це необхідно виділити близько 25 млн грн.

Також у міськраді повідомили, що балкони будинку по вул. Шевченка вже обстежені, частково окремі аварійні деталі були демонтовані. З сьогоднішнього дня розпочато роботу з обстеження балконів будинку старої споруди на розі вул. Потьомкінської та Радянської.

Остаточне рішення щодо демонтажу або капітальної реконструкції балконів повинна прийняти проектна організація, яка проведе експертизу.

Нагадаємо, 8 лютого з четвертого поверху будинку по вул. Шевченка на тротуар по вул. Радянської звалився старий балкон. Тільки завдяки щасливому випадку ніхто з перехожих не постраждав.

 
Коментарі (0)