ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Міненерго не чули про призупинення поставок вугілля з РФ

У Міненерго не чули про призупинення поставок вугілля з РФ

У Міненерго не чули нічого про припинення поставок енергетичних марок вугілля з Росії. Кажуть – офіційно жодних документів не надходило, а отже, ця інформація не відповідає дійсності.

Міністерство енергетики й вугільної промисловості спростовує інформацію про припинення поставок енергетичних марок вугілля з Росії. Про це «Українським Новинам» повідомив прес-секретар Міністерства Олена Міщенко.

«Міністерство цього не підтверджує (інформацію про припинення поставок вугілля, – ред.). Офіційно ніяких документів не надходило. Ця інформація не відповідає дійсності», - сказала вона.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна»,  керівник однієї з українських енергокомпаній заявив виданню «ЛІГАБізнесІнформ», що Росія припинила постачати в Україну вугілля енергетичних марок. При чому, ініціатива щодо зупинки перевезення твердого палива буцімто йшла від України.
 
«Відвантаження припинені з п'ятниці-суботи, до кінця листопада поставок точно не буде. Як буде в грудні - поки не відомо», – сказав співрозмовник видання.
 
Нагадаємо, російське енергетичне вугілля купували дві українські компанії ДТЕК Ріната Ахметова і Центренерго, що належить державі.
 
Коментарі (0)