ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ Мінрегіонбуді новий заступник міністра

У Мінрегіонбуді новий заступник міністра

За виконання дерегуляції та усуненням корупції у будівельній сфері відповідальним визначений новий заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе.
Дерегуляція та усунення корупції у будівельній сфері, а також упорядкування системи державних будівельних норм згідно з міжнародними практиками та залучення інвестицій – такі завдання ставить перед нами час. За виконання цієї маршрутної карти відповідальним визначений новий заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав Віце-премєр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко.
 
Він повідомив, що в Мінрегіоні створюються дві профільні робочі групи. До їх складу, окрім фахівців Мінрегіону, інших міністерств та відомств, залучені представники науково-дослідних інститутів, професійних асоціацій, громадськості, експерти Міжнародної організації з розвитку права (IDLO), представники Офісу ефективного регулювання BRDO та Офісу із залучення та підтримки інвестицій. «У рамках реформ децентралізації та енергоефективності будівельна галузь, як жодна інша, має великі перспективи для нового витку розвитку. Але цей шлях вона має пройти за новими принципами і сучасними підходами – у тісному партнерстві держави та бізнесу, конкурентоспроможною та без корупції. Саме за виконання цієї маршрутної карти завдань відповідальним визначений новий заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Лев Парцхаладзе», — зазначив Геннадій Зубко.
 

В свою чергу, Лев Парцхаладзе теж прокоментував своє призначення на посаду на сторінці у Фейсбуці:

«Сфера моєї безпосередньої відповідальності – будівельний блок. Приступаю до виконання нових обов'язків з конкретним планом дій і своїми напрацюваннями щодо поліпшення інвестиційного клімату в країні та позицій України в рейтингу Doing Business. Докладу максимум зусиль для проведення ефективних реформ в галузі, її дерегуляції та боротьби з корупцією»  

 
Коментарі (0)