ГоловнаНовини ЖКГЖитлоНа Луганщині пошкоджено більше півтори тисячі будинків

На Луганщині пошкоджено більше півтори тисячі будинків

У місті Сватово внаслідок пожежі на складі боєприпасів пошкоджено більше півтори тисячі будинків. Для відбудови постраждалих домогосподарств із обласного бюджету вже виділено кошти.

У місті Сватово Луганської області складений реєстр будинків, які постраждали внаслідок пожежі та складі боєприпасів, згідно з яким у пошкоджено 1705 будівель. Про це повідомили у прес-службі Луганської військово-цивільної обласної адміністрації.

«До реєстру включено 1705 домогосподарств (667 квартир і 1038 приватних житлових будинків)», - зазначається в повідомленні.

Зауважується, що для надання матеріальної допомоги на першочергове життєзабезпечення з обласного бюджету було виділено 4 млн грн, з них по 10 тис. грн отримали 6 родин, домогосподарства яких були пошкодженні, залишки коштів будуть рівними частинами розподілені між рештою власників пошкоджених домогосподарств.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у Мінрегіоні розповіли про обстеження 59 багатоповерхівок та 500 приватних будинків у Сватово. У відомстві зазначали, що відновлювальні роботи у місті вже стартували.

 
Коментарі (0)