ГоловнаНовини ЖКГУтилізація ТПВУ «Нафтогазі» розповіли про схеми облгазів з температурними коефіцієнтами

У «Нафтогазі» розповіли про схеми облгазів з температурними коефіцієнтами

Заступник начальника департаменту енергоефективності компанії "Нафтогаз України" Олексій Хабатюк розкрив суть афер деяких облгазів.

 

Заступник начальника департаменту енергоефективності компанії "Нафтогаз України" Олексій Хабатюк розкрив суть афер деяких облгазів.

Член Експертної Ради Всеукраїнського галузевого об'єднання Федерація роботодавців нафтогазової галузі України Олексій Хабатюк розповів про незаконні дії облгазів в країні. Згідно з його словами, ці компанії проводять заборонену роботу з тарифами і "вішають" на українців фіктивні борги.

"3800-1 - це номер законопроекту про непереконливою, але зате дуже зухвалої афери в сфері газу. Дія перша: облгази незаконно" малюють "населенню віртуальні обсяги споживання газу за завищеними нормами споживання і температурними коефіцієнтами. Дія друга: газсбити під" намальовані "обсяги отримують реальний газ і не платять за нього ", - написав Олексій Хабатюк.

Згідно із заявою експерта, українцям незаконно "малюють" віртуальні борги. Олексій Забатюк стверджує, що за допомогою законопроекту 3800-1 це "малювання" може бути офіційно узаконено разом зі списанням віртуальних боргів.

"І їх не цікавить незаконність дій облгазів і газсбитов. Їх не цікавить, що справи по нормам і коефіцієнтам в судах. Вони вирішили, що вони і є закон, і суд, і все на світі. Але вони помиляються", - підсумував Олексій Хабатюк .

Рекомендуємо прочитати статтю Леоніда Штекеля: "Місцеві вибори в Україні як індикатор повного розколу країни"

Раніше портал "Хвиля" писав про те, що Україна зіткнулася з серйозним скандалом через суперечливих рішень деяких газсбитов, які не витримують конкуренції в умовах відкритого ринку газу.

Після відкриття ринку газу в Україні деякі приватні газсбити не зуміли забезпечити населення блакитним паливом, в результаті чого втратили клієнтів. Після цього дані компанії спробували "повернути" абонентів. У зв'язку з цим компанія "Нафтогаз України" звернулася зі скаргою в НКРЕКУ, закликавши комісію розібратися в ситуації.

 

 

 

 
Коментарі (0)