ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ наступному році Інтернет буде під столичною землею

У наступному році Інтернет буде під столичною землею

Київська міська державна адміністрація завершила конкурс з вибору будівельника мережі мобільного зв'язку в метро з підтримкою сучасних технологій передачі даних.

Київська міська державна адміністрація завершила конкурс з вибору будівельника мережі мобільного зв'язку в метро з підтримкою сучасних технологій передачі даних. Ці роботи виконуватиме компанія «ЕСУ».

Про це повідомляє портал "proIT" з посиланням на представника прес-служби КМДА Олесі Остаф’євої.

За її словами, конкурс був завершений в кінці березня – початку квітня. Всього було 2 претендента.

«Найближчим часом буде дано відповідне розпорядження, підписаний договір з переможцем і почнуться роботи», - сказала Остаф’єва.

Згідно з умовами конкурсу, інвестор в шестимісячний термін зобов'язаний підготувати всю необхідну проектну документацію. Таким чином, мережа в метро буде побудована не раніше кінця 2012 – початку 2013 року.

Як відомо, 6 березня Головне управління економіки та інвестицій КМДА оголосило конкурс на будівництво нової мережі мобільного зв'язку в Київському метрополітені.

Орієнтовна вартість проекту – 70 мільйонів гривень без ПДВ. Пропонується обладнати 44 станції. Довжина прокладки кабелю складе близько 350 км. Орієнтовна площа приміщень для розміщення обладнання – 250 кв. м.

«Після відповідного виконання всіх умов інвестиційного договору і введення об'єкта в експлуатацію інвестор в установленому порядку оформить право власності на інфраструктуру мобільного зв'язку (активне обладнання, кабель)», - йшлося в повідомленні КМДА.

Переможець конкурсу повинен буде заплатити 5% від вартості проекту (3,5 мільйона гривень) на створення соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста. Крім того, він повинен буде компенсувати витрати, пов'язані з проведенням конкурсу (ще 700 тисяч гривень).

Джерело - Економічна правда

 

 
Коментарі (0)