ГоловнаНовини ЖКГБудівництвоУ наступному році запрацює нова житлова програма

У наступному році запрацює нова житлова програма

На наступний рік запрацює амбітна програма «100 тис. квартир на рік» - програма індустріального будівництва доступного житла.

На наступний рік запрацює амбітна програма «100 тис. квартир на рік» - програма індустріального будівництва доступного житла.

Про це «У.К.» повідомили в прес-службі Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

«Багато задач будуть вирішуватися цією програмою. З одного боку це, безумовно, поштовх для розвитку внутрішнього ринку і внутрішньої економіки. А з іншого боку - ми нарешті повинні вирішити проблему нашої житлово-комунальної сфери, наших панельних будинків, наших «хрущовок», які ні за якими параметрами не відповідають сьогоднішнім вимогам», - заявив Прем'єр-міністр Микола Азаров.

Також він зазначив, що розрахунки показують: значно дешевше побудувати новий будинок і знести існуючий, який вичерпав ресурс, ніж займатися «підлатуванням». Саме з цим пов'язана багаторічна, не на один рік, «програма індустріального будівництва житла та переселення наших людей в більш комфортабельні, більш економічні квартири».

При цьому Глава Уряду зазначив, що будівництво дає поштовх розвитку інших галузей виробництва.

«Від підприємств будівельної індустрії потрібно виробництво теплоізоляційних матеріалів, цементу, цегли. До речі сказати, у нас в цілому ряді областей побудовані абсолютно сучасні заводи з виробництва теплоізоляційних матеріалів, - сказав Микола Азаров. - Раз заводи будуються, значить, будівельний комплекс вірить в нашу Програму будівництва житла».

 
Коментарі (1)
Андрій Осадчий
05 Серпня 2012 p. 11:11
ага...щас....уже в этом году 30 тыс семей осчастиливили дешевой ипотекой...теперь 100 тыс в следующем....спасибо за наше счастливое детство..уже тошнит....