ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ НКРЕКП вирішили продовжити дію квітневих тарифів для СЄС потужністю до 30 кВт

У НКРЕКП вирішили продовжити дію квітневих тарифів для СЄС потужністю до 30 кВт

У липні тарифи для прибудинкових сонячних та вітроелектростанцій, потужністю до 30 кВт та встановлених на землі, залишаються на рівні квітня 2019 року
У липні тарифи для прибудинкових сонячних  та вітроелектростанцій, потужністю до 30 кВт та встановлених на землі, залишаються на рівні квітня 2019 року. Для станцій, потужністю до 50 кВт, розміщених на фасадах та дахах будівель, тарифи переглянули. 
 
Про це повідомила прес-служба Національної комісії, що здійснює державне регулювання в сферах енергетики та комунальних послуг.
 
Нацрегулятор розділив тарифи для станцій, залежно від потужності, місця встановлення та року введення в експлуатацію.
 
Тарифи залишились незмінними для прибудинкових СЕС до 30 кВт незалежно від місця розміщення генеруючих установок, заява-повідомлення про готовність до експлуатації яких зареєстрована до 31 грудня 2018 року.
 
Так само, тарифи не змінились для СЕС до 30 кВт, розміщених на земельних ділянках чи при комбінованому розміщення, заява-повідомлення про готовність до експлуатації яких зареєстрована протягом 2019 року
 
Для прибудинкових СЕС, потужністю до 50 кВт, розташованих на дахах та фасадах будівель та введені в експлуатацію в 2019 році, Нацрегулятор встановив нові тарифи - 550,21 коп/кВт·год (без ПДВ).
 

Так само змінились тарифи для прибудинкових вітроустановок, потужністю до 50 кВт, введених в експлуатацію у 2019 році. Для прибудинкових ВЕС, введених в експлуатацію до 2019 року, тайни не змінився. 

 
Коментарі (0)