ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ Німеччині помітили скорочення поставок газу з РФ

У Німеччині помітили скорочення поставок газу з РФ

Одна з найбільших енергетичних компаній Німеччини зазначила скорочення поставок природного газу з Росії. Недоотримане кількість паливо компенсували запасами з сховища.

Естафету скорочення поставок природного газу з Росії слідом за Польщею отримала Німеччина. Принаймні, так стверджують у найбільшій німецької енергетичної компанії E.On, передає «Дзеркало тижня» з посиланням на Der Spiegel.

Представник компанії повідомив журналістам, що сьогодні з невідомих причин німецька сторона отримала менше газу від Росії, ніж це передбачено контрактом. Недоотриману кількість компенсували запасами зі сховища.
 
Німецький імпортер газу RWE відмовився коментувати скорочення поставок з Росії. В цей же час в «Газпромі» заперечують цю інформацію.
 
«Ці повідомлення не відповідають дійсності. На даний момент у Польщі закачується газ за контрактом - 23 мільйони кубометрів», - сказав прес-секретар «Газпрому» Сергій Купріянов.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», польські експерти не бачать підстав для припинення реверсу газу в Україну з будь-якого європейського напрямку, а от українські побоюються ще більших проблем із забезпеченням тепла і електроенергії в зимовий період.
 
Коментарі (0)