ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ Німеччині вважають, що вже пізно зупиняти «Північний потік-2»

У Німеччині вважають, що вже пізно зупиняти «Північний потік-2»

Голова Мюнхенської конференції з безпеки німецький дипломат Вольфганг Ішингер вважає, що газопровід "Північний потік-2" зупинятиме вже пізно

 

Голова Мюнхенської конференції з безпеки німецький дипломат Вольфганг Ішингер вважає, що газопровід "Північний потік-2" зупинятиме вже пізно, повідомляє Oilpoint.

Про це він сказав в інтерв’ю газеті Handelsblatt.

"Північний потік-2" залишається не лише проблемою у відносинах з Україною та Європарламентом, а й трансатлантичною проблемою", — заявив Ішингер, додавши, що "зараз, напевно, занадто пізно зупиняти газопровід".

За словами дипломата, Конгрес США не розуміє, чому Німеччина не робить себе менш залежною від російського газу і з погляду Вашингтона фактично субсидує Росію.

Він зазначив, що Німеччина не повинна ставити себе у залежність від американської внутрішньої політики, але необхідно переконатися, що США, як і раніше, правильно розуміють політику ФРН.

Ішингер додав, що потреби Німеччини в імпорті газу в середньостроковій перспективі не зменшаться, якщо країна збирається відмовитися від вугілля після відмови від ядерної енергетики до 2030 року.

 

 

 
Коментарі (0)