ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ новорічну ніч роботу столичного громадського транспорту подовжать на 2 години

У новорічну ніч роботу столичного громадського транспорту подовжать на 2 години

У ніч з 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021 року, наземний громадський транспорт та метро працюватимуть на дві години довше.
У ніч з 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021 року, наземний громадський транспорт та метро працюватимуть на дві години довше.
 
Про це повідомила пресслужба КМДА.
 
“У новорічну ніч, із 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021 року, роботу громадського транспорту подовжать на 2 години. Рух наземного громадського транспорту, який проходить біля станцій метрополітену, буде узгоджено з розкладом проходження останніх поїздів метро. Столичний фунікулер працюватиме цілодобово... У новорічну ніч столичне метро також працюватиме на 2 години довше. Останній поїзд вирушить з кожної станції в різний час. Із центру міста — близько 2:15”, — йдеться у повідомленні.
 
Вказано, що додаткові години роботи, що додаються до звичайного розкладу кожної станції, розміщеного на вході і на платформах у метро.
 
Повідомляється, що на станції “Золоті ворота” 31 грудня, 1 і 7 січня можливе короткочасне закриття на вхід, щоб усі охочі могли дістатися ялинки на Софійській площі. У цей час всі ескалатори працюватимуть на підйом для уникнення тисняви на платформі. Окрім того, на станціях “Хрещатик”, “Контрактова площа”, “Поштова площа”, “Майдан Незалежності” 31 грудня, 1 і 7 січня можливе обмеження входу для уникнення тисняви на платформах.
 

Також згідно із розпорядженням КМДА № 1860 цілодобово працюватиме столичний фунікулер — у новорічну ніч з 31 грудня 2020 року на 1 січня 2021-го. 

 
Коментарі (0)