ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Одеській області частково відновлено рух транспорту

У Одеській області частково відновлено рух транспорту

На Одещині відновили рух на декількох автомобільних дорогах області. Проте, проїзд дозволено лише легковим автомобілям. В’їзд та виїзд в (з) Одесу вантажівкам досі під забороною.

У Одеській області тривають роботи з відновлення руху автошляхами регіону. Наразі відновлено рух легкових автомобілів на дорогах Одеса – Мелітополь – Новоазовськ,  Одеса – Кучурган, Одеса – Іллічівськ. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Міністерства інфраструктури.

Зокрема, забезпечено рух легкових автівок дорогою Одеса-Рені: від Одеси до 128 км, звідси до міста Рені та від 176 до 190 км – проїзд ускладнений.

Відновлено рух для легкових автомобілів і на дорозі Одеса–Б.-Дністровський – Монаші , від с. Барабой до м. Овідіопль, але на 12-18 км проїзд все ще ускладнено.

«На цих дорогах все ще діють уведені раніше заборони  для руху великовагових транспортних засобів. Також заборонено в в'їзд та виїзд таких транспортних засобів в (з) Одесу», - зазначається у повідомленні.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, у  Херсонській, Миколаївській та Дніпропетровській областях відновлено рух транспорту. Заборона на проїзд продовжує діяти для вантажного та пасажирського транспорту на кількох дорогах у Дніпропетровській області.

 
Коментарі (0)