ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ один з районів Донецька відновили подачу води

У один з районів Донецька відновили подачу води

Донецькі комунальники продовжують працювати над ліквідацією наслідків бойових дій у місті. Так, впродовж минулої доби вдалося відновити подачу води та електропостачання у один з районів Донецька.

У Київський район Донецька відновили подачу води та частково електропостачання. Про це повідомляє прес-служба Донецької міської ради.

Зокрема, зазначається, що аварійно-ремонтні бригади продовжують вести роботи з ремонту і заміни ліній електропередачі та електрообладнання, пошкоджених в результаті бойових дій. Так, було відновлено електропостачання Центрального і Північного водопровідних вузлів міста, знеструмлених в результаті артобстрілу в ніч з 19 на 20 листопада. Це дало можливість налагодити водо- і електропостачання Київського району Донецька.

При цьому в міськраді наголошують, що сьогодні частково залишаються знеструмленими: селище Трудовскіє, приватний сектор селища Жовтневий, Ворошиловський та Київський райони міста.

Примітно, станом на 10.00 в Донецьку спокійна обстановка, повідомлення від жителів про події в районах міста не надходять. Системи життєзабезпечення міста працюють в штатному режимі. Громадський транспорт вийшов на автомагістралі в повному обсязі.

 
Коментарі (0)