ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ оселі луганчан частково повертається світло

У оселі луганчан частково повертається світло

Електропостачання Луганська з боку Краснодона частково відновили, ведуться роботи з повернення водопостачання. Однак при цьому більша частина території обласного центру залишається знеструмленою.

Абонентам окремих районів Луганська відновили подачу енергопостачання. Про це повідомляється на сайті Луганської міської ради. Фахівці проводять аварійно-відновлювальні роботи пошкодженої в результаті обстрілу міста лінії, яка живить Луганськ з боку Краснодона.

«Працівники служб роблять усе можливе, щоб відновити подачу електроенергії, насамперед, живлять об'єкти соціальної сфери, лікувальні установи, насосні станції, аварійно-рятувальні служби і невелику частину абонентів у житловому секторі. Також у районах, де з'явилася електроенергія, ведуться роботи з відновлення водопостачання», - йдеться у повідомленні.

У той же час, наголошується, що більша частина території обласного центру залишається знеструмленою, відсутня вода, є перебої з мобільним зв'язком та інтернетом.

Нагадаємо, раніше у Луганську в результаті артилерійсько-мінометного обстрілу була повністю зруйнована Кіровська електрична підстанція і серйозно пошкоджені високовольтні лінії електропередач.

 
Коментарі (0)