ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ ПФУ розповіли як дізнатись яким буде розмір майбутньої пенсії

У ПФУ розповіли як дізнатись яким буде розмір майбутньої пенсії

Авторизуватися в Особистому кабінеті потрібно за допомогою кваліфікованого електронного підпису чи системи інтегрованої ідентифікації GOV ID.
Кожний майбутній пенсіонер прагне знати, яким буде розмір його пенсійної виплати. Дізнатися про це допоможе Пенсійний калькулятор – сучасний сервіс, який можна знайти в Особистому кабінеті на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України або за посиланням https://portal.pfu.gov.ua, про це повідомила пресслужба ПФУ.
 
Авторизуватися в Особистому кабінеті потрібно за допомогою кваліфікованого електронного підпису чи системи інтегрованої ідентифікації GOV ID.
 
На основі персональних даних, які містяться в електронних реєстрах Пенсійного фонду України та Електронній трудовій книжці, а також додатково введеної користувачем інформації, цей електронний сервіс прораховує орієнтовний розмір майбутньої пенсії. При цьому Пенсійний калькулятор формує протокол із зазначенням усіх складників обчислення: помісячний розрахунок заробітної плати і страхового стажу, індивідуальні коефіцієнти тощо.
 

Варто зауважити, що результати попереднього розрахунку розміру пенсії зберігаються в особистому кабінеті користувача на веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду та доступні для перегляду в будь-який час, а    кількість запитів на здійснення розрахунку пенсії у разі потреби зміни вхідних персональних даних, не обмежена. 

 
Коментарі (0)