ГоловнаНовини ЖКГПодіїУ понеділок на більшості території України відбудеться похолодання

У понеділок на більшості території України відбудеться похолодання

У понеділок, 6 лютого, найхолодніше буде в Сумах — -8...-10 вдень та -11...-13 вночі. В Чернігові, Полтаві, Харкові, Луганську буде -6...-8 вдень та -8...-10 вночі.
У понеділок на більшості території України відбудеться похолодання, прогнозує Укргідрометцентр.
 
У понеділок, 6 лютого, найхолодніше буде в Сумах — -8...-10 вдень та -11...-13 вночі. В Чернігові, Полтаві, Харкові, Луганську буде -6...-8 вдень та -8...-10 вночі. Найтепліше буде на Заході — в Ужгороді температура повітря вдень підніметься до +6 градусів. На Півдні — +1...+7 вдень, +5...-2 вночі.
 
У більшості областей очікуються снігопади.
 
За прогнозом Українського гідрометцентру 6 лютого у Києві очікуються сильні снігопади. Вночі ймовірний приріст висоти снігового покриву — 1,5-2 см, вдень — на 2-3 см. Температура вночі 7-9 градусів морозу, вдень близько 5-7 градусів морозу.
 
У КМДА закликали водіїв бути уважними та обережними на автошляхах столиці та утримуватися від подорожей на далекі відстані.
 

Нагадаємо, протягом 6 лютого в горах Закарпатської області зберігається високий (4-й) рiвень лавинної небезпеки, у горах Івано-Франківської та Львівської областей зберігається значний (3-й) рiвень лавинної небезпеки.

У вівторок, 7 лютого, температура повітря опуститься вночі в деяких містах до -19, в середу — до -22.
 
Коментарі (0)