ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ разі зміни складу сім'ї, субсидія може бути збільшена або зменшена

У разі зміни складу сім'ї, субсидія може бути збільшена або зменшена

Якщо кількість прописаних в помешканні осіб зменшилася або збільшилася – про це необхідно сповістити фахівців, які ведуть субсидій ну справу. І субсидію перерахують.

Субсидія – це безповоротна державна допомога у сплаті комунальних послуг. Але якщо кількість прописаних в помешканні осіб зменшилася або збільшилася – про це необхідно сповістити фахівців, які ведуть субсидій ну справу. І субсидію перерахують.

Буває так, що на період отримання субсидії в помешканні відбуваються зміни – хтось виписався, хтось прописався. Про це субсидіанти зобов’язані у місячний термін інформувати управління соцзахисту.
 
Після уточнення інформації відбудеться перерахунок розміру житлової субсидії. У разі збільшення кількості зареєстрованих осіб, в залежності від соціального статусу та доходів людини, що прописалася, субсидія на сім’ю може бути збільшена або зменшена. Відповідно до формули розрахунку субсидії, розмір допомоги залежить від сукупного доходу сім'ї: чим більша кількість членів сім'ї та її сукупний дохід, тим меншою є компенсація держави за комунальні послуги і навпаки.
 
Коментарі (0)