ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ РГК вважають, що обмеження ціни газу для населення призведе до монополії "Нафтогазу"

У РГК вважають, що обмеження ціни газу для населення призведе до монополії "Нафтогазу"

РГК вважає, що обмеження ціни газу для населення з боку уряду призведе до цементування монополії НАК "Нафтогаз України". Такі дії спрямовані на ліквідацію конкуренції і знищення приватного бізнесу на національному газовому ринку
Регіональна Газова Компанія вважає, що обмеження ціни газу для населення призведе до монополії НАК "Нафтогаз України" на ринку газу, а дії уряду спрямовані на ліквідацію конкуренції  і знищення приватного бізнесу на національному газовому ринку, про це повідомила пресслужба РГК. 
 
"РГК вважає, що обмеження ціни газу для населення з боку уряду призведе до цементування монополії НАК "Нафтогаз України"... Такі дії спрямовані на ліквідацію конкуренції і знищення приватного бізнесу на національному газовому ринку", - йдеться у повідомленні.
 
"РГК є найбільшою сервісною компанією газорозподільного сектору і не займається продажами газу. Але останніми днями на адресу компанії звучать звинувачення у причетності до встановлення завищених цін на газ. Причому, звучать як з боку популістів, політиків так і від чиновників НАК "Нафтогаз України", - пише пресслужба компанії.
 
В РГК додали, що ухвалене урядом рішення про адміністративне втручання в роботу ринку природного газу є руйнівним для його розвитку, про що зазначено в заяві Європейської Бізнес Асоціації.  
 

До складу Групи РГК входять 18 облгазів: АТ "Вінницягаз", АТ "Волиньгаз", АТ "Житомиргаз", АТ "Закарпатгаз", АТ "Запоріжгаз", АТ "Київоблгаз", АТ "Дніпрогаз", АТ "Дніпропетровськгаз", АТ "Криворіжгаз", АТ "Миколаївгаз", АТ "Рівнегаз", АТ "Сумигаз", АТ "Івано-Франківськгаз", АТ "Харківгаз", АТ "Харківміськгаз", АТ "Хмельницькгаз", АТ "Чернівцігаз" та АТ "Чернігівгаз". 

 
Коментарі (0)