ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ роботу столичної підземки внести корективи

У роботу столичної підземки внести корективи

Сьогодні та у неділю станція метро «Майдан Незалежності» та один з виходів станції «Хрещатик» будуть зачинені на вихід. Це пов’язано з проведенням заходів до річниці Революції Гідності.

У «Київметрополітені» попередили, що 20 лютого з 16:00 до 21:00 та 22 лютого з 11:00 до 17:00 для виходу пасажирів будуть закриті станція «Майдан Незалежності» та вихід до вулиці Інститутської станції «Хрещатик». Це пов’язано з запланованими масовими заходами в центрі міста до річниці Революції Гідності. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі «Київметрополітену».

«Якщо після закінчення заходів у центральній частині міста 20 та 22 лютого пасажиропотік перевищуватиме перевізну спроможність, імовірне введення обмежень на вхід пасажирів до станцій «Хрещатик» та «Майдан Незалежності», – йдеться в повідомленні.
 
КП «Київський метрополітен» закликає пасажирів під час проїзду дотримуватись громадського порядку і Правил користування метрополітеном.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», «Київводоканал» пояснив принципи нарахування плати за холодну воду після завершення терміну повірки лічильників – 1 березня 2015 року.
 
Коментарі (0)