ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ рух громадського транспорту Вінниці внесено зміни

У рух громадського транспорту Вінниці внесено зміни

У Вінниці буде призупинено рух кількох трамвайних та тролейбусних маршрутів. Припинення курсування викликане проведенням робіт по будівництву вставки між трамвайними лініями в районі ринку «Урожай».

У Вінниці з сьогодні 22:00 і до 7:00 1 грудня буде призупинено рух деяких трамвайних та тролейбусних маршрутів. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Вінницької міської ради.

Як зазначається, заборона стосуватиметься трамваїв, які рухаються за маршрутами №1 і №5 від ринку «Урожай» до Електромережі та тролейбусів маршрутів №9, 11, 12, 13, 14, які курсують від ринку «Урожай» до вул. Свердлова та Аграрного університету.

«Роботу кількох трамваїв та тролейбусів буде зупинено через проведення робіт по будівництву вставки між трамвайними лініями в районі ринку «Урожай», - інформують у міськраді.

Примітно, перевезення пасажирів в цей час буде здійснюватись автобусами за маршрутом «пл. Гагаріна – Свердловський масив» по вул. Скалецького, «пл. Гагаріна – Електромережа – Аграрний університет» по вул. Скалецького, Зодчих. А також автобусами №5, 7, 11 і маршрутним таксі №5А по вул. Скалецького, Зодчих, далі за своїми маршрутами.

Окрім того, вінничан перевозитимуть маршрутними таксі 10А, 32А по вул. Келецька,40 річчя Перемоги, Пирогова, далі за своїми маршрутами.

Нагадаємо, у Херсонській області для транспорту відновлено роботу одного з пунктів пропуску на адмінлінії з Кримом. Наразі, ще тривають роботи з облаштування сервісної зони, але їх планують завершити через кілька днів.

 
Коментарі (0)