ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ рух київського громадського транспорту внесуть зміни

У рух київського громадського транспорту внесуть зміни

У Києві внесуть зміни у схему курсування кількох автобусних маршрутів. Окрім того, буде подовжено роботу автобусів №49 та збільшено рухомий склад на маршруті №37.

У столиці з 21 листопада у зв’язку з проведенням продовольчого ярмарку на вул. Олександра Сабурова на ділянці від просп. Володимира Маяковського до вул. Оноре де Бальзака у рух автобусів маршруту №61 та №98 буде внесено зміни. Про це «Україні Комунальній» повідомили у КП «Київпастранс».

Відтак, автобуси курсуватимуть за маршрутами:

Автобус №61 «вул. Милославська – залізнична платформа Троєщина» за маршрутом: вул. Радунська – вул. Градинська – вул. Оноре де Бальзака (парний бік) – вул. Марини Цветаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова – вул. Миколи Закревського – вул. Теодора Драйзера – просп. Генерала Ватутіна – вул. Миколи Кибальчича – бульв. Перова – вул. Івана Микитенка (у зворотному напрямку вул. Сулеймана Стальського) – вул. Райдужна – залізнична платформа Троєщина;

Автобус №98 «вул. Милославська – ТЕЦ-6» за маршрутом: вул. Оноре де Бальзака (парний бік) – вул. Марини Цвєтаєвої – просп. Володимира Маяковського – вул. Олександра Сабурова – вул. Пухівська – ТЕЦ-6.

Окрім того, з 23 листопада у вечірні години буде подовжено роботу автобусного маршруту №49 «ст. м. «Лівобережна» – платформа Лівий берег». Так, останні відправлення автобусів здійснюватимуться:

•    від зупинки ст. м. «Лівобережна» о 20:40, 21:40;
•    від зупинки платформа Лівий беріг о 21:10, 22:10.

Також, буде збільшено випуск рухомого складу на автобусному маршруті №37 «ст. м. «Святошин» – масив Західний». Це зменшить інтервал руху до 20 хвилин.

Нагадаємо, у Києві внесено зміни у функціонування кількох зупинок громадського транспорту. У «Київпастрансі» це пояснили необхідністю покращення обслуговування пасажирів.

 
Коментарі (0)