ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Севастополі не поспішають з'єднати два райони міста

У Севастополі не поспішають з'єднати два райони міста

Міст для проїзду автомобільного транспорту біля залізничного вокзалу Севастополя, що з'єднує два райони міста, буде відкрито на початку наступного року

Про це заявив перший заступник голови Севастопольської міської державної адміністрації Сергій Савенков, - інформує «Україну Комунальну» прес-служба Севастопольської міськадміністрації.

«Ми сподівалися, що встигнемо закінчити міст на 100% до кінця року і хотіли зробити городянам подарунок, але, на жаль, технологічні процеси можна порушувати», - розповів Сергій Савенков.

Він також уточнив, що майже більша частина робіт буде виконана до кінця року, а після доведеться лише закінчити все інше.

«Основні роботи на 95-97% будуть виконані до Нового року, а після буде покладено новий асфальт на розв'язці й на початку року, в січні-лютому, новий міст буде відкрито», - підсумував чиновник.

Згідно з проектом, існуючий міст буде розширено до п'яти смуг, шляхом будівництва прибудови шириною 26 метрів. Загальна довжина цієї реконструкції складе 516 погонних метрів. В результаті вантажопотік збільшиться у два рази. Раніше, згідно проектно-кошторисної документації, вартість реконструкції моста склала 69 млн грн.

 
Коментарі (0)