ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ Севастополі оголосили війну МАФам та маршруткам

У Севастополі оголосили війну МАФам та маршруткам

У Севастополі до 1 червня, початку курортного сезону, на площі Захарова буде наведений порядок, згідно з існуючими нормами розташування торгових точок та організації роботи транспорту

У Севастополі до 1 червня, початку курортного сезону, на площі Захарова буде наведений порядок, згідно з існуючими нормами розташування торгових точок та організації роботи транспорту.

Про це повідомив у прямому ефірі Севастопольської регіональної державної телерадіокомпанії перший заступник голови СМДА Сергій Савенков, інформує прес-служба.

«Вирішення питання буде здійснюватися за законом. Ми вже прибрали несанкціоновану торгівлю з алеї. На малі архітектурні форми, які стоять, видані правовстановлюючі документи давно, тому із закінченням такого строку ці документи продовжуватися не будуть, ларьки і незаконні споруди будуть демонтовані», - сказав Сергій Савенков.

За його словами, останній термін закінчується через рік. «Протягом року всі ларьки будуть прибрані з алеї, яку після відремонтують. Власник ринку на Північній стороні також пообіцяв навести порядок, розширити проходи, зробити навіси, облагородити», - підкреслив чиновник.

Транспортна проблема, як запевнив віце-губернатор, буде також вирішена. «Відстій автобусів буде здійснюватися не на площі Захарова, що істотно зніме транспортне навантаження в цьому районі», - уточнив він.

Важливість таких рішень пов'язана з тим, як заявив перший заступник міського голови, що «адміністрація Севастополя, у зв'язку з планованим відновленням поромної переправи, за допомогою двох поромів, закуплених у Норвегії, має намір забезпечити чітку роботу на лінії Артбухта - Північна».

Як раніше повідомлялося, до Севастополя прибули два пороми, закуплені одним з російських інвесторів в Норвегії. Після проходження всіх процедур, пов'язаних з оформленням, вони вийдуть на лінію Артбухта – Північна. У кожен паром зможе вміститися 25 легкових автомобілів або 6 великовантажних, а також 130 пасажирів.

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)