ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ Севастополі зміняться тарифи на квартплату

У Севастополі зміняться тарифи на квартплату

Будинки розбиті по категорії, в залежності від поверховості, наявності підвалів та ліфтів.

Влада Севастополя має намір з 1 серпня змінити тарифи на квартплату для населення.

Дев'ять проектів відповідних рішень (для кожної житлової контори окремо) зареєстровані в Севастопольській міськраді.

У кожному з цих рішень передбачений окремий тариф не тільки для кожного будинку, а й для певних поверхів (у багатоповерхівках з ліфтами). Найменше - 30,9 копійок за квадратний метр - будуть платити мешканці будинку № 27 по вул.Істоміна. Найбільше - 216,9 копійок - мешканці будинку № 152 по проспекту Генерала Острякова - окрім тих, хто живе на першому поверсі.

Будинки розбиті по категорії, в залежності від поверховості, наявності підвалів та ліфтів. Однак навіть усередині однієї категорії різниця в тарифах становить більше гривні.

Раніше по Севастополю діяв єдиний тариф 136 копійок за квадратний метр. Для більшості громадян він збільшиться на 20-40 копійок. Тарифи сформовані залежно від надаваних громадянам послуг. Судячи по представлених міською держадміністрацією таблицям, в більшості севастопольських будинків репи регулярно прибирають сходові клітини, прибудинкові території і навіть підвали, проводять дератизацію та дезінфекцію, здійснюють поточний ремонт всіх внутрішньобудинкових мереж.

 

Джерело - Контекст-Крим

 
Коментарі (0)