У Шостці вибухнув будинок

У будинку, де сталась подія, зафіксовано самовільну заміну газового обладнання. Зазначений факт свідчить про втручання до системи газопостачання, що могло стати ймовірною передумовою вибуху.
За попередніми даними Управління ДСНС в Сумській області, причиною пожежі є порушення Правил безпеки систем газопостачання. Фахівці АТ «Сумигаз» зафіксували самовільну заміну газових приладів, про це розповіла пресслужба АТ «Сумигаз», повідомляє "Україна Комунальна".
 
27 липня о 01.36 до служби «104» м. Шостки надійшов виклик з повідомленням про вибух по вул. Ушакова, 63. За зазначеною адресою негайно виїхала бригада аварійно-диспетчерської служби АТ «Сумигаз».
 
У будинку, де сталась подія, зафіксовано самовільну заміну газового обладнання. Зазначений факт свідчить про втручання до системи газопостачання, що могло стати ймовірною передумовою вибуху. Газорозподільна мережа до сусідніх будинків не пошкоджена, – зазначають фахівці аварійно-диспетчерської служби.
 

Газовики закликають споживачів природного газу не порушувати Правила безпеки: не проводити самостійно роботи по ремонту, реконструкції чи заміні газових приладів і не наражати на небезпеку себе та своїх рідних. 

 
Коментарі (0)