ГоловнаНовини ЖКГФінансування ЖКГУ "Слузі народу" розповіли коли МВФ повернеться до України

У "Слузі народу" розповіли коли МВФ повернеться до України

Місія Міжнародного валютного фонду має запрацювати в Україні у квітні цього року, після того, як втратить чинність встановлена урядом гранична ціна на газ для населення
Місія Міжнародного валютного фонду має запрацювати в Україні у квітні цього року, після того, як втратить чинність встановлена урядом гранична ціна на газ для населення, про це розповів голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко у коментарі «Суспільному».
 
«Місія МВФ завершила свою проміжну роботу і вони вказали на нюанси в нашій спільній роботі, які їх хвилюють по виконанню домовленостей. Сказали, що скоро повернуться, зокрема, після того, як закінчиться наша історія з газом. Вона триває до першого квітня», – заявив Корнієнко.
 
Він підкреслив, що ручне регулювання цін на газ не є єдиним зауваженням МВФ до України. За його словами, «також їх хвилює судова реформа та антикорупційне законодавство».
 

Нагадаємо, з 1 лютого і до кінця карантинних обмежень, але не довше ніж до 31 березня 2021 року, ціна на газ для побутових споживачів не повинна перевищувати 6 гривень 99 копійок. 

 
Коментарі (0)