ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ Сімферополі розроблять програму енергозбереження

У Сімферополі розроблять програму енергозбереження

«Влада» Криму доручила «Міністерству палива і енергетики» розробити для Сімферополя програму енергозбереження. Такі ж проекти хочуть впровадити і в інших містах півострова.

У Криму самопроголошена влада доручила «Міністерству палива та енергетик» півострова розробити програму енергозбереження Сімферополя. Впроваджувати цей проект «Міністерство» планує разом із міською адміністрацією Сімферополя. Про це повідомили у прес-службі «Міністерства палива і енергетики» Криму.

«Найближчим часом Мінпаливенерго спільно з міською владою
міста Сімферополь буде проведено нараду з питань скорочення та економії енергоспоживання, здійснення заходів з утеплення будинків, заміну ламп вуличного освітлення на енергоефективні», - йдеться у повідомленні.

Подібні проекти планується реалізувати у всіх муніципальним утвореннях півострова.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, Японія допомагатиме Україні у сфері енергозбереження та енергоефективності. Так, Україна отримуватиме технічну, а в майбутньому, й можливу фінансову допомогу у цьому секторі від япоської сторони. У Держенергоефективності вважають це важливим кроком у ситуації скорочення споживання газу в країні.

 
Коментарі (0)