ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У Смілі почався опалювальний сезон: газ подано на перші 8 котелень з 20

У Смілі почався опалювальний сезон: газ подано на перші 8 котелень з 20

3 години з моменту проведення Комісії ТЕБ НС за участю Президента України Петро Порошенко. Подано газ на перші 8 котелень з 20.
3 години з моменту проведення Комісії ТЕБ НС за участю Президента України Петро Порошенко. Подано газ на перші 8 котелень з 20. 
 
Наразі в них ведеться розжиг і вихід на робочий температурний режим, потрібен час. До них підключено 5 дитячих садочків, 7 шкіл, 3 лікарні, а також 45 будинків із 152. 
 
Подача газу здійснюється в першу чергу до котелень, до яких підключена соціальна сфера. Про це на своїй сторінці у FB повідомив Віце-прем’єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко. 
 
Нагадаємо, сьогодні Президент Петро Порошенко дав вказівку протягом кількох годин пустити опалення у Смілі "під його відповідальність".
 
“Якщо хтось у Смілі або навіть у Києві не може прийняти рішення, або боїться зірвати пломбу, я приймаю це рішення — негайно дайте людям газ і тепло. Під мою відповідальність. Потім протягом доби оформити всі необхідні папери. Не вийде оформити папери, якщо цьому буде перешкоджати міська влада, є Верховна Рада, яка може призначити дострокові вибори міського голови або міської ради”, — наголосив він.
 

Через відсутність опалення в 11 школах міста Сміла у Черкаській області призупинили освітній процес. Дитсадки, у яких відсутнє тепло, було вирішено опалювати калориферами. Крім того, закрили міську лікарню, а пацієнтів перевезли в інші медзаклади. 

 
Коментарі (0)