ГоловнаНовини ЖКГОпалювальний сезон 2023-2024У сотні столичних будинків вініклі проблеми з Опалювальний сезоном

У сотні столичних будинків вініклі проблеми з Опалювальний сезоном

Київська адміністрація склалось ПЕРЕЛІК з около сотні житлових будинків міста, в якіх досі невірішені питання качана опалювальний сезону.

Київська адміністрація склалось ПЕРЕЛІК з около сотні житлових будинків міста, в якіх досі невірішені питання качана опалювальний сезону.

Перелік оприлюднення на сайті КМДА,

Відзначається, что у ціх Будинком, зокрема, накопічіліся Боргі за спожіті житлово-комунальні послуги.

У цьом Переліку Свято-Троїцький Кітаївській чоловічий монастир УПЦ, Київський завод "Агромаш", Державне житлово-комунальне підприємство Национальной академии наук України, низка ОРГАНІЗАЦІЙ, ОСББ и ЖБК.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, в опалювальний сезон Україна входить з самими низькими запасами вугілля за останні чотири роки.

Згідно з документацією Міністерства енергетики, формула Роттердам + не допомогла енерго компаніям підготуватися до зими. Її використовували з квітня 2016 року для розрахунку тарифу на електроенергію.

У пояснювальній записці до проекту розпорядження за підписом міністра енергетики Ігоря Насалика йдеться, що у генеруючих компаній немає реальних джерел покриття витрат на закупівлю вугілля і створення запасів, а Україні вже цієї зими можуть загрожувати віялові відключення.

 

 
Коментарі (0)