ГоловнаНовини ЖКГНовини ЖКГУ столиці перевірять всі аварійні будинки

У столиці перевірять всі аварійні будинки

Столична влада ініціювала перевірку усіх будинків, котрі перебувають в аварійному стані. Перевірка пройде з метою недопущення сумного досвіду із будівлею по вул. Богдана Хмельницького.

У столиці перевірять усі будівлі, які перебувають в аварійному стані. Таке доручення профільним заступникам Петру Пантелєєву і Олександру Спасибку та головам райдержадміністрацій Києва дав голова КМДА Віталій Кличко опісля обвалу будинку на вул. Богдана Хмельницького, повідомляє прес-служба мера.

“Я дав завдання перевірити всі аварійні будинки і взяти під контроль, щоб жодних несанкціонованих робіт в таких будівлях не здійснювалося”, - прокоментував свої дії Кличко.

Окрім цього, мер доручив обов’язково залучити до перевірки спеціалістів Департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у м. Києві, яка відповідає за надання декларацій на початок будівельних робіт.

Нагадаємо, 25 лютого, о 15:58 у Шевченківському районі Києва, у відселеному п'ятиповерховому будинку, під час розбирання внутрішньої стіни сталося обвалення перекриттів з п'ятого по перший поверх. Мер Києва Віталій Кличко заявив, що ремонтні роботи в будинку велися з порушеннями.

За фактом обвалу вже відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 271 (порушення вимог законодавства про охорону праці).

Анастасія Люк

 
Коментарі (0)