ГоловнаВибір редакціїБудівництвоУ столиці побільшає паркувального простору

У столиці побільшає паркувального простору

Київ розшукує інвестора на будівництво сучасного паркінгу. Об’єкт розміститься у Оболонському районі столиці.

Київ оголосив конкурс для інвесторів на будівництво багаторівневого паркінгу з об'єктами транспортної інфраструктури на ділянці 1 га на перетині просп. Оболонський та вул. Героїв Дніпра в Оболонському районі міста. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Проект передбачає будівництво трьох 1-6-поверхових будинків загальною площею 6,18 тис. кв. м (у т.ч. площа 6-поверхової будівлі №1 - 1,98 тис. кв. м; 1-6-поверхового будинку №2 - 2 тис. кв. м; 5-поверхового будинку №3 - 2,2 тис. кв. м). Орієнтовна вартість проекту будівництва складе 37 млн грн.

За умовами конкурсу, всі витрати по реалізації будпроекту фінансуються інвестором. Зокрема, передбачена сплата інвестором-переможцем організатору конкурсу коштів у розмірі 5% вартості проекту, але не менш 1,541 млн грн (без урахування ПДВ) на розвиток інженерно-транспортної інфраструктури Києва.
 
Старі міські інженерні мережі в зоні будівництва паркінгу інвестор зобов'язаний за власні кошти демонтувати і замінити новими.
 
Замовником підготовчих будівельних робіт зі зведення паркінгу виступає комунальне підприємство «Київтранспарксервіс».
 
Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, проблема дорожнього трафіку у Києві стане актуальною наступного року. Столична влада обіцяє запровадити європейську систему управління дорожнім рухом у місті.
 
Крістіна Болотова
 
Коментарі (0)