ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ столиці пройде профілактична промивка мереж

У столиці пройде профілактична промивка мереж

Згідно із щорічним графіком у столиці буде проводитись планова профілактична промивка мереж в Оболонському районі.
Згідно із щорічним графіком у столиці буде проводитись планова профілактична промивка мереж в Оболонському районі.
 
В ніч з 11 на 12 червня, а саме з 23.00 до 05.00 у зону робіт потраплять мережі по вулицях: вул. Полярна, вул. Кондратюка, вул. Рокосовського, вул. Калшиневського, вул. Сім’ї Кульженків, просп. Мінське шосе. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуара чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Мінська».
 
В ніч з 13 на 14 червня, а саме з 23.00 до 05.00 у зону робіт потраплять мережі по вулицях: просп. Героїв Сталінграду від № 2 до № 26, від № 1 до № 33/35, вул. Тимошенко, вул .Йорданська, вул. Архипенка, вул. Малиновського від вул. Тимошенка до просп. Героїв Сталінграду, вул. Приозерна. Попередньо здійснюється чистка та мийка резервуара чистої води № 2 на насосній водопровідній станції «Оболонь-1».
 
Профілактика проводитиметься вночі, щоб не створювати незручності мешканцям. Упродовж часу виконання робіт не рекомендує користуватися водою з крану для приготування їжі та санітарно-гігієнічних потреб. 
 

Після завершення профілактичних заходів перед застосуванням воду з крану потрібно спустити: якщо візуально вода прозора та не має стороннього запаху, користуватися нею цілком безпечно. 

 
Коментарі (1)
Коля Пухов
11 Червня 2019 p. 16:30
Від кожного багатоквартирного будинку виходять на вулицю 2-3 загальнодоступні точки розбору холодної води. Влітку вода з них ллється майже безперервно: кожен бажаючий може відкрити кран, під"єднати шланг і полити тротуари та газони. У спекотні дні поливають переважно ввечері. Але за цю вилиту на вулицю воду платять не усі мешканці будинку, а лише ті споживачі, які у своїх квартирах не мають індивідуальних лічильників води. Це очевидна несправедливысть. Чому усІ цІ поливання - виливання води на вулицю не за рахунок УСІХ мешканців будинку?