ГоловнаКиївські будніПодіїУ столиці пройшов двобій аварійно-відновлювальної спецтехніки

У столиці пройшов двобій аварійно-відновлювальної спецтехніки

Столичні комунальники помірялися силами у змаганні спецтехніки аварійно-відновлювальних служб. Своїх «сталевих коней» і майстерність демонстрували команди ПАТ «АК «Київводоканал» і ПАТ «Київенерго». Перемога стала на сторону останніх.

У Києві з нагоди Дня автомобілістів відбулися змагання спецтехніки аварійно-відновлювальних служб.

Своїх «сталевих коней» і майстерність демонстрували команди ПАТ «АК «Київводоканал» і ПАТ «Київенерго».

Змагання проходило у сім конкурсних етапів на швидкість, точність і влучність. Зокрема, були запропоновані конкурси на точність роботи з вантажем, боулінг, футбол, художник, тощо.

Виявляється, екскаватори можна використовувати не лише за призначенням, але й з їхньою допомогою збивати кеглі, малювати картини, різати торти та багато іншого. Не вірите? А «Україна Комунальна» побачила все на власні очі.  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
За підсумками змагання переможцем вийшла команда ПАТ «Київенерго». 
 
Зауважимо, для обслуговування об’єктів міського господарства обидві компанії мають у своєму складі потужні технічні підрозділи з утримання та обслуговування спеціалізованої техніки. Водопровідне і каналізаційне господарство Києва обслуговують 450 одиниць спецтехніки «Київводоканалу», енергетичне і теплове господарство – автопарк «Київенерго» із 913 одиниць техніки. Ця техніка щодня виїжджає на аварійні виклики, адже на теплових, електричних, водопровідних і каналізаційних мережах трапляються десятки пошкоджень. Строк їхньої ліквідації залежить у тому числі від спецтехніки, її водіїв і операторів.
 
Фото: Олександр Гаврилюк
 
Коментарі (0)