ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ столиці відроджуватимуть традицію організованих пікніків

У столиці відроджуватимуть традицію організованих пікніків

Цього року міська влада розпочинає, а наступного року продовжить облаштовувати зони відпочинку для проведення пікніків у Києві

Нині у місті близько 40 таких обладнаних і комфортних зон. Найперша – «Тростянець» – була створена ще у 1964 році, а у 2012 році відкрито «Дібровий ліс» і «Веселку», що у Дарницькому районі. Про це «У.К.» повідомили у прес-службі КМДА.

«Ми створюємо зони для пікніків саме у місцях, які облюбували для відпочинку власне кияни. Тут ми встановлюємо дерев’яні майданчики, де можна присісти, розпалити багаття, приготувати їжу, там є покрівля від негоди. Зараз у Києві близько 40 таких майданчиків, і ми будемо розповсюджувати цю практику і надалі», – розповідає Олександр Попов.

За словами мера міста, наступного року заплановано реконструкцію двох зон відпочинку у Святошинському ЛПГ – «Мир» та «Перлина».

Усі зони масового відпочинку утримуються в належному санітарному стані. Вони облаштовані накриттям від непогоди, лісопарковими меблями типу «грибок», контейнерами для сміття, місцями для розведення багаття, приготування шашликів та барбекю, дитячими майданчиками та туалетами. 

 
Коментарі (0)