ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ столиці вдвічі скоротилася кількість відключень опалення і ГВП

У столиці вдвічі скоротилася кількість відключень опалення і ГВП

Столичним комунальникам вдалося ліквідувати майже сім десятків аварій на тепломережах. Це дало змогу скоротити кількість відключень опалення та гарячої води по місту майже вдвічі.

Столичні комунальники продовжують вести боротьбу з пошкодженнями на тепломережах. Так, впродовж минулої доби бригадам ПАТ «Київенерго» вдалося усунути майже сім десятків аварій, що дало змогу повернути опалення та гарячу воду сотням споживачів. Про це повідомляє прес-служба компанії.

«У період з 6:00 6 листопада по 6:00 7 листопада у результаті усунення 69 пошкоджень підключено 655 споживачів» - зокрема, зазначається у повідомленні.

Тож, станом на сьогодні у столиці значно скоротилася кількість будинків без ЦО та ГВП.

«Внаслідок пошкоджень на теплових мережах, які знаходяться на балансі ПАТ «Київенерго», станом на 7 листопада тимчасово без опалення залишається 71 споживач (будинки, заклади та відомства), без гарячого водопостачання  — 161 споживач» - наголошується у повідомленні.

Більшість з цих відключень припадає на Оболонський, Святошинський, Подільський та Шевченківський райони.

Зауважимо, ПАТ «Київенерго» має ліквідовувати пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, вчора, 6 листопада, у Києві без опалення перебувало 144 споживачів, без гарячого водопостачання – 256.

 
Коментарі (0)