ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ столиці з'явилася Калинова алея

У столиці з'явилася Калинова алея

Днями у столиці висадили Калинову алею. Новими деревами збагатився парк «Перемога», що у Дніпровському районі міста. Окрім того, було встановлено пам'ятний знак «Героям 21 сторіччя».

У Києві у парку «Перемога», що у Дніпровському районі, з’явилася Калинова алея «Героям 21 сторіччя». Про це повідомляє прес-служба КМДА.

«Під час загальноміської толоки, лідери районного об'єднання старшокласників «Дніпро» спільно з зеленбудівцями висадили 23 калинові саджанці та встановили пам’ятний знак. Всього впорядковували парк більше двох тисяч людей» - підкреслюється у повідомленні. При цьому зазначається, що окрім калинової алеї у пару «Перемога» висаджено десяток гостролистих кленів.

Також було розчищено дно меліоративного каналу за допомогою водолазних спусків.

«Загалом, під час загальноміської толоки в парку будо задіяно майже два десятки одиниць спеціалізованої техніки» - додається у повідомленні.

Зауважимо, напередодні на всій території Києва відбувалося розчищення зелених зон і прибудинкових територій від опалого листя та сміття. За підрахунками КМДА, такі прибирання проходили у більш як 50 місцях, в основному парках і скверах, де працювало понад 5 тисяч осіб.

 
Коментарі (0)