ГоловнаНовини ЖКГМістобудуванняУ столиці з'явиться новий великий стадіон

У столиці з'явиться новий великий стадіон

У Києві почали чергове будівництво століття. До початку європейського чемпіонату з баскетболу в столиці зведуть нову арену.

Бульдозери вже зносять корпусу колишнього заводу «Київгума» (Голосіївський проспект, 6). На цьому місці зведуть арену під Євробаскет-2015 розраховану на 15 тисяч глядачів. Інвестор вкладе в це будівництво 100 мільйонів доларів. Про це пише «Сегодня».

За словами забудовників, через півтора року територію в районі Московської площі буде важко впізнати. Тут з'явиться величезна будівля висотою близько 40 метрів. Це всього на 9 метрів нижче НСК «Олімпійський».

На місці колишнього заводу будують стадіон для баскетбольних і хокейних матчів, змагань з легкої атлетики, а також годя для рок-концертів (загальна площа забудови арени і прилеглих територій - близько 9 га).

«Зараз компанія розглядає три варіанти оформлення фасаду майбутньої арени: урбаністичний, у вигляді сітки, геометричний у вигляді трикутників і найоригінальніший: оформлення гімнастичними стрічками. Роботи плануємо завершити до січня 2015 року. Арену можна буде протягом восьми годин трансформувати в концертний зал за рахунок появи висувною сцени, і проводити там концерти. Правда при цьому скорочується кількість місць для глядачів до 12,5 тисяч », - розповіла, PR-директор компанії забудовника Ольга Раєнко. За її словами, інвестор вкладе в це будівництво 100 мільйонів доларів.

 

 
Коментарі (0)