ГоловнаНовини ЖКГТранспортУ столиці змінили графік руху поїздів міської електрички

У столиці змінили графік руху поїздів міської електрички

У найближчі півтора тижні міська електричка ходитиме вдвічі рідше. Це пов’язано з проведенням ремонтних робіт на станції «Київ-Волинський».

З 30 березня до 8 квітня міська електричка працюватиме за розкладом вихідного дня, тобто ходитиме значно рідше. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КП «Київпастранс».

Згідно з повідомленням, упродовж наступних 10 днів замість 13 ранкових та вечірніх рейсів, міська електричка робитиме лише 6-7. 
 
Таке рішення прийнято у зв’язку з проведенням ДТГО «Південно-Західна залізниця» ремонтних робіт на станції «Київ-Волинський».
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», КК «Київавтодор» внесла зміни у план проведення робіт із поточного ремонту доріг та вулиць столиці. Це відбулося у зв’язку з погіршенням погодних умов.
 
Зокрема, у понеділок та найближчі дні, доки не встановляться сприятливі погодні умови, підприємства корпорації виконуватимуть роботи лише з ліквідації аварійно-небезпечних руйнувань дорожнього полотна, щоб забезпечити безпеку дорожнього руху.
 
Коментарі (0)