ГоловнаНовини ЖКГТеплоенергетикаУ столичні будинки повертають гарячу воду та опалення

У столичні будинки повертають гарячу воду та опалення

За вихідні у столиці знизилась кількість відключень гарячої води та/або опалення на 64 випадки. Сьогодні вранці у Києві зафіксовано кілька десятків відключень ГВП та ЦО через пошкодження на тепломережах та планові відключення.

У Києві за вихідні зменшилась кількість відключень гарячої води та опалення. Станом на сьогоднішній ранок без гарячого водопостачання та/або централізованого опалення залишилось 29 споживача. Це на  64 випадки менше, ніж у п’ятницю. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі ПАТ «Київенерго».

Зокрема, причинами припинення ГВП та ЦО споживачам у компанії називають пошкодження на тепломережах та планові відключення.

«Ліквідацією пошкоджень займаються аварійно-відновлювальні бригади «Київенерго». Компанія ліквідовує пошкодження в опалювальний період на мережах опалення не більше ніж за добу, а на мережах гарячого водопостачання не більше трьох діб. В період з 6:00 20.11.2015 р. по 6:00 23.11.2015 р. в результаті усунення 63 пошкоджень підключено 375 споживача», - зазначають у «Київенерго».

Як повідомляла «Україна Комунальна раніше, у Києві встановили на 100 будинкових теплових лічильників більше, ніж планувалося. Наразі у місті встановлено 4038 приладів обліку. За інвестиційною програмою ПАТ «Київенерго» вже встановлено понад 2,9 тисяч лічильників.

 
Коментарі (0)