ГоловнаНовини ЖКГЕлектроенергетикаУ столичних мікрорайонах прокладуть кабельні лінії

У столичних мікрорайонах прокладуть кабельні лінії

У Печерському та Голосіївському районах міста прокладуть кабельні лінії, з метою підвищення надійності системи електропостачання.

У Печерському та Голосіївському районах міста фахівці ПАТ «Київенерго» прокладуть кабельні лінії. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі КМДА.

Так, у період з 30 серпня до 30 грудня роботи з прокладання кабельних ліній 10 кВ спеціалісти вестимуть з розриттям тротуарів на вул. Щорса від будинку №23 до вул. Червоноармійської, на вул. Володимиро-Либідський від вул. Червоноармійської до вул. Боженка, на вул. Тельмана від вул. Горького до вул. Ямської, на вул. Горького від вул. Володимиро-Либідської до вул. Тельмана.

Також прокладатимуть кабельні лінії на вул. Предславинській від Федорова до вул. Щорса, на вул. Федорова від вул. Предславинської до вул. Анрі Барбюса, на вул. Анрі Барбюса від вул. Федорова до вул. Щорса, на вул. Лабораторній від вул. Анрі Барбюса до вул. Червоноармійської.

Цей проект не передбачає повного або часткового перекриття руху на проїжджих частинах вказаних вулиць.

Під час виконання будівельних робіт на тротуарах буде забезпечено вільний і безпечний прохід пішоходів та проїзд автотранспорту до прилеглих будинків і установ, встановивши відповідну огорожу, а також у разі необхідності пішохідні містки.

Як повідомляла «Україна Комунальна», реконструкція кабельних ліній напругою 10 кВ пройде на  ділянках ліній розташованих у Солом’янському та Шевченківському районах столиці.

 
Коментарі (0)