ГоловнаНовини ЖКГНадзвичайні подіїУ столичних школах проводять заняття з дій при надзвичайних ситуаціях

У столичних школах проводять заняття з дій при надзвичайних ситуаціях

Заступник голови КМДА уточнив, що в кожному навчальному закладі мають бути люди, які забезпечать правильні оповіщення та евакуацію людей.

 

Заступник голови КМДА уточнив, що в кожному навчальному закладі мають бути люди, які забезпечать правильні оповіщення та евакуацію людей.

У школах Києва почали проводити навчання, як діяти у разі надзвичайної ситуації. Навчають поки що не дітей, а педагогів та батьків.

Про це повідомляє APnews з посиланням на прес-службу Київської міської державної адміністрації. Зазначається, що подібні навчання тривають уже 1,5 тижні.

Навчання проводить спеціальний навчально-методичний центр, створений Держслужбою України з надзвичайних ситуацій та муніципалітетом Києва. У КМДА уточнили, що розробляють інструкції щодо різних типів навчальних закладів.

"Йдеться про медичні заклади, школи та дитячі садки, установи соціального захисту тощо", - прокоментував заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

За його словами, у кожному навчальному закладі мають бути люди, які забезпечать правильні сповіщення та евакуацію людей.

Пантелєєв також уточнив, що у столиці удосконалять систему оповіщення, яку розробили минулого року. Вона охоплює як окремо персонал міських служб, і населення.

Відомо, що на будівництво системи сповіщення, аналогів якої в Україні немає, із бюджету виділили близько 11 мільйонів гривень.

 

 

 
Коментарі (0)