ГоловнаНовини ЖКГТарифи ЖКГУ столичній підземці зростає собівартість проїзду

У столичній підземці зростає собівартість проїзду

У наступному році собівартість проїзду одного пасажира у столичному метрополітені підвищиться до 3,16 грн. За таких умов на підприємстві не бачать альтернативи подорожчанню проїзду.

КП «Київський метрополітен» прогнозує підвищення собівартості проїзду одного пасажира у наступному році з 3,11 грн до 3,16 грн. Про це заявив заступник начальника комунального підприємства Валерій Гавриленко, повідомляє «РБК-Україна».

«Собівартість перевезення одного пасажира в 2014 році на рівні 3,11 грн. На наступний рік ми очікуємо собівартість на рівні 3,16 грн», - зазначив він.

За словами заступника начальника метрополітену, з минулого підвищення тарифу на проїзд у 2008 році тариф на електроенергію зріс на 72%, а індекс інфляції склав приблизно 190%. Тому питання підвищення тарифів на проїзд є вкрай актуальним.

Як повідомляла «Україна Комунальна» раніше, київський міський голова Віталій Кличко прогнозує підвищення ціни на проїзд у метро на початку наступного року. Якою вона буде в грошовому еквіваленті, поки не повідомляється.

 
Коментарі (0)