ГоловнаНовини ЖКГЕнергозбереженняУ Сумах катастрофа у ЖКГ, а мер у роз'їздах

У Сумах катастрофа у ЖКГ, а мер у роз'їздах

Міському голові Сум Олександру Лисенку нарікають на його далекість (у прямому сенсі) від житлово-комунальних проблем міста.
У той час, як тисячі жителів Курського мікрорайону четвертий день сидять без води, мер поїхав до сонячної Одеси на черговий форум, повідомляє сайт СТС
 
З цього приводу його попередник Геннадій Мінаєв згадав свої, «дореволюційні», часи та уявив, чим для нього могла закінчитися подібна ситуація.
 
«Помню, как до «революції гідності» меня за такие вещи рвали на части! Вплоть до требования отставки!
Четвертые сутки подряд жители Курского микрорайона остаются без воды. А сейчас тишь та благодать! Мэр в Одессу на форум укатил. Все замечательно. Вот так, оказывается, изменяют людей революции. Не знал. Я думал, что наоборот должны изменять. Наверное, я действительно старею и уже ничего не понимаю… :-( «, — написав Мінаєв.
 
 
Нагадаємо, усі вихідні і до сьогодні, 22 червня, у Сумах Курський мікрорайон залишається без води. Причина – порив на каналізаційному колекторі.
 
У свою чергу міський голова Сум Олександр Лисенко перебуває на ХII Українському муніципальному форумі в Одесі, де оголосили про старт всеукраїнської акції «Децентралізаційний марафон».
 
Коментарі (0)