ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Сумах наводять лад біля водойм

У Сумах наводять лад біля водойм

У Сумах комунальники прийнялися прибирати сміття. КП «Зелене будівництво» наводить лад на прибережних територіях. Зокрема, під приціл робітників компанії припали землі двох водойм.

Комунальники Сум взялися за прибирання прибережних території Псла й окремих ділянок біля озера Чеха. Працювати бригади почали з червня. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі КП «Зелене будівництво»

«Планували прибиратись раз на місяць, втім, змушені у липні приходити на берег річки повторно. При цьому жодної гарантії, що не доведеться знову влаштовувати позапланову толоку», – повідомили в КП «Зелене будівництво».

Проте, результати від прибирання все ж є. На берегах Псла було зібрано 40 м куб. сміття. Його лишають по собі відпочивальники та зносять мешканці прилеглого приватного сектору.
 
«Прикро, що доводиться витрачати на це бюджетні. Років два тому також виділялись на це гроші, але менші суми. Прибирання було епізодичним, тож не було ефекту. Нині охопили значну територію, працюватимемо регулярно. Роботи ми не боїмось, але боляче, що одні сумчани заважають іншим відпочивати у чистоті», – додали у компанії.
 
На прибирання прибережних територій із міського бюджету передбачено виділити 80 тис. грн. Лад «зеленбудівці» наводитимуть до завершення відпочинкового сезону.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», черкасці скаржаться, що через забиті чи зламані водостоки дощова вода потрапляє у квартири, заливає під’їзди і навіть підвали. Тож, протягом двох днів будинкові мережі мають очистити, або полагодити за необхідності.
 
Коментарі (0)