ГоловнаНовини ЖКГГазопостачанняУ Сумах в квартирі пролунав вибух

У Сумах в квартирі пролунав вибух

У Сумах господареві квартири, де прогримів вибух, інкримінують умисне знищення майна (ФОТО)
В результаті вибуху, який прогримів на пр. Лушпи, 52 постраждали 4 людини. Господар квартири госпіталізований, у решти – ушкодження середньої тяжкості, повідомляє сайт 0542.ua
 
Вибух стався у квартирі №6. Мешканці сусідньої квартири №5 розповіли, що під час вибуху господар квартири знаходився вдома, вибуховою хвилею його викинуло на вулицю. Самі ж сусіди отримали тілесні ушкодження жінці наклали шви на руку, а чоловік має садна на обличчі. Їх дітей, після огляду медиками, відправили до родичів. Про свого сусіда, у чиїй квартирі стався вибух, відгукуються нормально. Кажуть, що хлопець 25-26 років жив один, алкогольними напоями не зловживав.
 
Як повідомив нашому сайту начальник Сумського відділу поліції Павло Карабута, власнику квартири інкримінують ст. 194, ч. 2 «Умисне знищення або пошкодження майна». Сам же чоловік зараз знаходиться в лікарні. 
 
Мешканців 1-го та 2-го під'їздів евакуювали. У першому під'їзді, де стався вибух, в цілях безпеки відкриті всі вікна. Представники міської влади опитували жителів на предмет того, чи є їм де переночувати, але поки ніяких конкретних пропозицій допомоги люди не почули.
 
Для евакуйованих жителів організували пункт обігріву у школі № 23.

 

 
Коментарі (0)