ГоловнаНовини ЖКГВодопостачанняУ Сумах відремонтують водонапірний колектор

У Сумах відремонтують водонапірний колектор

Комунальники Сум розпочнуть ремонт водонапірного колектора з наступного тижня. На проведення відповідних робіт заплановано витратити більше двадцяти мільйонів гривень.

Наступного тижня у Сумах розпочнуть реконструкцію водонапірного колектора від діючої камери №19 по вул. Коротченка до камери №31 по вул. Криничній. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.

«Минулого тижня закінчено тендерну процедуру стосовно об’єкту. Договір було укладено. Нині реєструємо декларацію про початок робіт. Оскільки у нас є кошти міського бюджету, плануємо розпочати роботи вже наступного тижня», – повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов.
 
Зазначимо, на реконструкцію колектора заплановано витратити 25 млн грн. З них – 11 млн грн має надійти з державного бюджету за програмою Соціально-економічного розвитку Сумщини. Ще 14 млн грн – кошти міського бюджету.
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», з 25 до 28 серпня частині вулиць Сум доведеться тимчасово обходитися без світла. 
 
Коментарі (0)