ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Сумах завершують ремонт однієї з вулиць

У Сумах завершують ремонт однієї з вулиць

На сумській вулиці Миру завершують капітальний ремонт дороги. На проведення відповідних робіт було виділено близько 600 тисяч гривень.

У Сумах закінчується капітальний ремонт дороги по вул. Миру. Про це доповів міський голова Олександр Лисенко, передає прес-служба міськради.

«Минулоріч ми приділяли увагу будівництву доріг на вул. Лінійній та Баумана. Цьогоріч, вперше за багато років, ми звернули увагу на район Хіммістечка, де майже тридцять років нічого не робилося», – підкреслив міський голова.
 
Як повідомив начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій Шилов, на капітальний ремонт вул. Миру було виділено близько 600 тис. грн. Роботи розпочалися ще тиждень тому, нині закінчують прокладати верхній шар асфальту. Після капітального ремонту новенькому покриттю необхідно пролежати ще 10 діб, тільки тоді воно буде готове до експлуатації.
 
За словами пана Шилова, з початку наступного тижня планують розпочати роботи з облаштування дороги по вул. Охтирській. Крім того, надійшла пропозиція, яку винесуть на розгляд планово-бюджетної комісії, щодо виділення 500 тис. грн. на розробку проектно-кошторисної документації для ремонту доріг по всьому Хіммістечку.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Сумах та передмісті кілька днів припинятимуть електропостачання жителям деяких будинків. Причиною знеструмлень є проведення ремонту на повітряних лініях.
 
Коментарі (0)