ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ Сумах змінили тарифи на вивезення відходів

У Сумах змінили тарифи на вивезення відходів

У Сумах затвердили тарифи на послуги з вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів. Деякі ціни змінилися у бік зменшення.
У Сумах затвердили тарифи ТОВ «Сервісресурс» на послуги з вивезення твердих побутових, великогабаритних та ремонтних відходів. Про це «Україні Комунальній» повідомили в прес-службі Сумської міськради.
 
На вимогу виконавчого комітету, підприємство переглянуло запропоновані ним раніше ціни у бік зменшення. Резерви знайшли за рахунок зниження рентабельності: 0% замість 2% для населення, 10% замість 12% для бюджетних установ, 45% замість 50% для інших споживачів. 
 
У підсумку вийшли на тариф для жителів багатоповерхівок 8,1 грн з особи на місяць (було 7,76 грн): вивезення твердих побутових відходів – 7,13 грн, великогабаритних відходів – 0,55 грн, ремонтних відходів – 0,42 грн.
 
Жителям приватного сектору послуга обходитиметься у 5,52 грн з особи на місяць (нині – 5,5 грн),
 
Бюджетним організаціям – 41,46 грн за куб. м (нині – 40 грн за куб. м), іншим споживачам – 54,65 грн за куб. м (нині – 53,57 грн за куб. м).
 
«З 1 травня підприємство працювало за тимчасовим тарифом, розрахованим ТОВ «А-Мусон», рішення про яке втратило чинність наприкінці минулого місяця, нова вартість послуг ТОВ «Сервісресурс» запроваджується з 1 червня», – йдеться в повідомленні.
 
Як раніше повідомляла «Україна Комунальна», у Сумах перевірять роботу маршрутних таксі. Таким чином, чиновники проконтролюють виконання вимог щодо ремонту рухомого складу, роботи GPS та соціальних маршрутних таксі.
 
Коментарі (0)