ГоловнаВибір редакціїВодопостачанняУ тисячі столичних будинків повернулася гаряча вода

У тисячі столичних будинків повернулася гаряча вода

Ліквідація аварій на тепломережах дала змогу повернути гарячу воду у майже 2 тисячі столичних будинків. Однак, сьогодні відновлення гарячого водопостачання чекає ще стільки ж споживачів Києва.

Впродовж минулої доби столичні енергетики повернули гарячу воду майже двом тисячам споживачів. Однак, попри це в місті без гарячого водопостачання досі залишається значна кількість абонентів. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Київенерго».

«Станом на 2 жовтня 2014 року загалом в Києві без гарячого водопостачання залишається 1 995 споживачів, що складає 12,8% від загальної кількості споживачів, яким надає послуги компанія» - йдеться у повідомленні.

Більшість з цих відключень – 1034 споживачі – пов’язана з обмеженням газопостачання теплоджерел «Київенерго». Решта: внаслідок аварій на тепломережах – 500 споживачів, заміни трубопроводів – 376 споживачів та планового ремонту у тепловому господарстві міста – 85 споживачів.

Примітно, впродовж минулої доби столичним енергетикам вдалося усунути  35 пошкоджень на тепломережах. В результаті цього гаряча вода повернулася до 1 927 споживачів.

Нагадаємо, вчора у столиці без гарячої води перебувало 4 526 абонентів.

Катерина Ляшевська

 
Коментарі (0)