ГоловнаНовини ЖКГБлагоустрійУ травні дорожники «перекочують» у столичні двори

У травні дорожники «перекочують» у столичні двори

Близько 200 млн грн з державного бюджету і ще стільки ж з міського будуть спрямовані на відновлення та заміну асфальтового покриття, озеленення та освітлення прибудинкових територій

З початком травня у столиці стартує комплексна програма з благоустрою та асфальтування прибудинкових територій. Близько 200 млн грн з державного бюджету і ще стільки ж з міського будуть спрямовані на відновлення та заміну асфальтового покриття, озеленення та освітлення прибудинкових територій, благоустрій дворів. Додаткове фінансування спрямують і на ремонт сходових клітин та ліфтів в усіх районах міста.

Про це під час наради із заступниками та головами районних держадміністрацій повідомив голова КМДА Олександр Попов, інформує прес-служба столичної держадміністрації.

«До 9 травня ми завершуємо ямковий ремонт дорожнього покриття у місті, до цієї ж дати плануємо повністю завершити реконструкцію проспекту Миколи Бажана. Тож уже з початку травня можемо зосередитися на приведенні до ладу та асфальтуванні прибудинкових територій. До цієї роботи будуть залучені сили як комунальних підприємств, так і підрядних організацій. Ми маємо виконати дуже великий об’єм робіт, тож це вкрай відповідальне і серйозне питання, яке буде на моєму постійному контролі», – наголосив Олександр Попов.

Перелік дворів, де будуть проводитися ремонтні роботи, та графік їхнього виконання нині формують відповідні служби КМДА. Передусім їх складають, враховуючи звернення киян на телефон міського Call-центру, та за поданням районних держадміністрацій.

«Минулого року було багато недопрацювань, надходило чимало скарг від киян на неякісне виконання ремонтів. Ми не можемо допустити повторення помилок, тому я вимагаю максимально відповідального ставлення до своїх обов’язків, ефективного використання ресурсів та якісного виконання робіт. Кожен об’єкт, на якому ми будемо розпочинати роботи, має бути на постійному контролі і передусім з боку громадськості», – підкреслив Олександр Попов.

 

Ольга Гальчинська

 
Коментарі (0)